graffiti schoonmaken

Zelf Graffiti schoonmaken?

Graffiti schoonmaken is specialistisch werk. U kunt zelf graffiti schoonmaken, maar dat kost veel tijd en het risico is groot dat de ondergrond beschadigd raakt. De Graffiti Politie kan in korte tijd graffiti schoonmaken zonder het oppervlak te beschadigen. Kortom: graffiti schoonmaken? Bel de Graffiti Politie!

afspraak graffiti schoonmaken

Graffiti schoonmaken vraagt om specialisme en ervaring

Graffiti op uw huis of kantoor is erg vervelend. Zeker als er beschamende teksten of afbeeldingen op uw eigendommen gespoten zijn. U wilt het liefste zo snel mogelijk de graffiti schoonmaken. Maar het schoonmaken van graffiti vraagt om specialisme en ervaring. De Graffiti Politie heeft jaren ervaring met het reinigen van graffiti op alle oppervlakken. Door onze geavanceerde technieken en hulpmiddelen blijft de ondergrond onbeschadigd. Indien gewenst kunnen wij direct tot actie overgaan en uw gevel snel in ere herstellen.

Graffiti schoonmaken, binnen no-time gebeurd

Graffiti schoonmaken is door de Graffiti Politie binnen no-time geklaard waardoor u weer snel een mooie gevel hebt. Wilt u dat wij de graffiti op uw gevel komen schoonmaken? Bel ons op nummer 088 01 01 404. We pikken dan direct een datum waarop we uw graffiti komen schoonmaken.